Høst og Blodig Morgen...

Det er høst med stor H!

I dag er jeg hjemme med vesla min som har høstferie, blir  bare 2 dager med fri på meg da..

Høstferien startet blodig..

Jeg smalt litte tåa mi i sengekanten til Jonathan...DEN FØLELSEN!! #%&#¤%!!!

Hadde lyst til å SKRIIIKE!!

Huden sprakk og det ble et blod søl...ok kanskje overdriver jeg litt nå, men blod var det og jeg sitter med plaster på tåen og det gjør F... vondt!

Tenkte å bruke dagen til litt rengjøring og forberede huset til høsten...ta meg en tur til byen og se om jeg og Jessica finner noe stasj..:)

Det har i hvertfall blitt høst ved inngangspartiet..


Én kommentar

Eva

15.10.2013 kl.03:45

Hei på deg! Jeg er nesten blitt fast leser blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen god årsak til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogggen er fantastisk pen, og du fortjene å få all komplimenter du kan få for denne blogen! Dette er faktisk en av de godeste blogggene på denne siden etter min mening og nå er jeg helt ærlig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lesa denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min blogg! Hahaha! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange slemme kommentarer fra drit stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra drit frekke folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkuranse som weblink jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er kjempe kjekt å være med på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et lotteri. Det var kjempe gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkuransen. Keep bloggin!

22.10.2013 kl.18:41

Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

30, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på 30 år (hva er man når man er 30??) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits