NYTT VITRINE SKAP OG INSTAGRAM..:)

Nå var det veeeldig lenge siden sist, tia går og mye som skjer så ukene og mnd flyr unna, har rett og slett ikke hatt tid til å være her inne.

Grunnen til at jeg har tid til det idag er rett og seltt fordi jeg og minstemannen er hjemme med influensa..ATJO!!!

Synes det er mye enklere med INSTAGRAM, så for de som ønsker det kan følle med der, såk på olimpkam så finner du meg der:)

Om jeg kommer til å fortsette her inne får tiden vise, kanskje utover høsten når ting har fått roet seg ned litt.

Nå prøver mannen for harde livet å bli ferdig med garasjen før vinteren kommer, så han hlder på etter jobben og på helgene og jeg styrer og ordner med huset og barna. Jessica har begynt å danse 3 ganger i uka, så det blir mye kjøring fram og tilbake rett etter jobben, så kommer minstemannen i tillegg, husarbeidet, middager o.l. føler stadig at tiden ikke strekker til.

Og etter å ha sittet forran data sjermen en hel dag på jobben så frister det ikke å sette seg ned forran den igjen hjemme, holder meg lang vekk fra kontoret på helgene og etter jobb. For holde med instagram.

Ellers siden sist så har vi i da hatt en fin sommerferie md knæll vær menge dager på stranden i Miedzyzdroje og det har også blitt en del interiør innkjøp, som masse putetrekk, nytt gulv teppe til stua, nytt kjepme svært vitrineskap, litt krystall. Jeg har også fått kjøpt inn stoff til gardinene jeg vil ha i stua pluss m.m

Her er en smake bit, resten kommer på INSTAGRAM:)

 

 

See Ya on INSTAGRAM!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

30, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på 30 år (hva er man når man er 30??) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits