FREMGANG PÅ JESSICAS ROM..:D

Heisann og Hoppsan!

Noen dager siden sist....igjen!

Har vært hektiske dager...Men nå regner jeg med at ting kommer til å roe seg ned litt..

Dansingen til Jessica har tatt sommerferie og om en uke tar skolen sommerferie..da blir det slutt på barnebursdager, så slipper jeg å holde styr på de, det er en igjen..så FINITO!

Jeg jobber hver sjette lørdag og meningen var at jegskulle jobbe helgen før jeg skulle gå ut i ferie, men jeg var så heldig og byttet den bort mot å jobbe idag for en kollega, 

så nå blir det ikke lørdagsjobbing før 17.august!

Til lørdagen kommer mamma, hun skal passe Jessica og Jonathan frem til vi tar ferie 13.juli, så det blir deilig å stresse med middag rett etter jobg og heler komme til servert..:D

LUKSUS!

Det vil også si at jeg får mere tid til å dulle med huset før ferien, det trengs litt etter de hektiske dagene.

Vinduene mine skriker etter Jif..

Ellers har det skjedd en fremgang på rommet til Jessica!

Det er ferdig mala og vi begynte sånn smått å bære ned litt møbler, men nå tar jeg og mannen resten av kvelden forran tv´en med en kald en..

Resten tar vi i morgen, skal komme med oppdateringer:)
2 kommentarer

Diva Andrea

23.06.2013 kl.23:10

Åhh...mitt øye skuer en vakker Kartell-stol....me like...a lot:)) Det er de vakreste og stiligste møblene jeg vet om...de passer inn overalt:)) Tillater meg å spørre; hva heter den farven på veggen der?

Olimpia

25.06.2013 kl.22:52

Diva Andrea: Den heter industriel grå :)

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

30, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på 30 år (hva er man når man er 30??) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits