ET AMERICANISH HJEM MÅ HA EN KINOSAL..:D

Nå ble det brått igjen et par dagers bloggpause, men denne gangen var det ikke på grunn av motivasjon..

Jge har siden fredagen følt at det har vært noe rart med pustinga mi.. Dere vet ossen det føles å puste nar det er klamt i luften, sånn innestengt på en måte, mangler frisk og kald luft...

sånn har jeg følt det, og om mandagen begynte det å gjøre vondt ved krage beinet og rett under der ribbeina slutter på venstere side, om tirsdagen ble det enda verre..

Da jeg kom hjem etter jobb fikk jeg i meg to fiskekaker og da trodde jeg noe var sikkelig ille, jeg fikk SIKKELIG vondt under ribbeina og jeg klarte ikke å trekke pusten ordentlig, prøvde å legge meg, men da føltes det enda verre, til slutt fant jeg en stilling som var mere behagelig og det var å sitte og være frem over bøyd.

Så tok jeg fatt på telefon og ringte til legevakten som ba meg komme ned med en gang,noe som jeg gjorde.

Der ble det tatt prøver og EKG, men de viste ikke noe negativt, jeg hadde bareen forhøya puls, men de valgte å ringe akuttmotteket på sykehuset for å høre.

De ba meg komme ned for å ta en ennen type blodprøve som ikke de får tatt på legevakten.

Så jeg dro ned og der ble jeg til over natten og ut over neste dag, da legen mistenkte enten blodpropp til lungen eller hull i lungen, men etter blodprøver, EKG, røntgen av lungene og ultralyd av hjertet fant de heldigvis ingenting..

Jeg har vondt heletiden men ille vont rett etter at jeg inntar et måltid eller drikke, så de sier at det kan være noe med magen e.l.

Så nå har jeg fått noe magemedisin jeg skal ta ut over noen dager og se om det gir ser, foreløpig har det ikke det, men jeg regner med jeg må ta medisinene ei stund for at det skal gi resultater. 

Om det ikke gir seg må jeg ta røntgen av magen og evt. GASTROSKOPI!! - YES! Det gleder jeg meg til....

Sånn nok om det! Nå vet dere hvorfor jeg ikke har blogget i hvertfall:)

TILBAKE TIL OVERSKRIFTEN!

I 1. egt har vi to tomme rom som vi ikke vet hva vi skal benytte de til..det har vært mange ideer, men nå har vi bestemt oss at det rommet uten noe vindu kan godt brukes til et kinosal..

OKEJDA! Kanskje litt overdrevet..ET KINO ROM DA!

Er ikke det populært in America??:D

Men vi føler at noe må vi bruke de rommene til eller så blir de bare til lagringsplass og det har vi egentlig nok av og rommene er for store til å brukes som det, så er det lett for å samle opp ting og tang, så noe må gjøres med de.

Vi har et til rom rett ved siden av som vi ikke helt vet hva vi skal gjøre med, hadde kanskje vært greit å gå i samme tema - UNDERHOLDNING - Kanskej et biljard bord eller noe i den duren..

Vi får se, fint om noen har noen gode ideer.

Trenings rom blir det ikke, det har vi prøvd og det blir ikke brukt, vi har ikke tid, tenkte heller å begynne å trene på samme aktivitetssentret Jessica trener dans på, da kan jeg ihvertfall trene mens hun trener i steden for å sitte og vente på at hun skal bli ferdig, det blir mere effektivt:)

Tenkte da å vise dere "KINOSALEN" :D

Her skal veggene males i enmørkere farge og det skal komme vi skal henge en del velour på veggene, DET BLIR GLAM og lyden blir mye bedre.

Hjemmekino og lerett kommer også, men hele den jobben tar i i vinterstid, vi har mange andre gjøremål å konsentrere oss om dagen.Slik lys effekt skal vi ha i taket, uten om de spottene.

DET BLIR SÅ BRA! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

30, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på 30 år (hva er man når man er 30??) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits