VIP KVELD OG KAOS...

...Bokstavelig talt!

Ting er saa hektisk om dagen, doognet er for kort, alt blir gjort halveis..lissom..bare for aa faa unna saa lenge...

Var hjemme ved halv fem tiden og ordnet en kjapp middag, noen kylling klubber og hjemmelaget potetmos.

Saa fort mannen var i hus var det a hive seg i bilen (han rakk ikke aa spise middag) og hente nye sengen til Jessica sitt rom.

Naar vi kom hjem med den skulle mannen endelig faa i seg maten, men foor han rakk det klarte han paa en eller annen maate og miste alt i gulvet:O

Noe som foorte til kjookken rengjoring av baade gulv og skap!! "%&^@$'"!!!

Sengen staar som den stoo da vi baerte den inn, altsaa i gangen, rommet til Jessica er ikke ferdig huset ser bomba ut, msse rent tooy som venter paa aa bli ryddet vekk..ect..ect...

I morgen skal Jessica kjoores paa dansing rett etter jobb og hun skal vaere der i 2,5 time, da de skal trene til konkurransen til helgen.

Mannen skal hjelpe en kamerat og rive garasjen og tar med Jonathan, men han maa jeg hente paa vei fra jobb..

Saa det blir litt av en kabal i morgen..

Loordag er det mange lastebiler med fyllemasse som skal kjoores vekk, til det gaar nokk hele dagen,

og til soondagen er det tidlig opp og ta turen mot Lillestroom..og VIPS! saa var det den helgen..

MEN SAA ER DET NY UKE NYE MULIGHETER!!

Til onsdagen skal jeg paa VIP kveld hos GATTERMANN INTERIOOR OG EKSTERIOOR..saa det gleder jeg meg veldig til:D

 

 

3 kommentarer

Siv-Inger

03.05.2013 kl.08:02

Åh... det høres ut som litt av en dag. Jeg kjenner meg så veldig igjen i det du skriver... bortsett fra at jeg ikke har en seng stående i gangen! De tre første linjene kunne jeg ha kopiert inn i min blogg! I går kveld var hele familien på Cirkus Merano! Ungene har ikke vært på sirkus før så det var en stor opplevelse for de. Det ble en sen kveld, og de sov ikke før nærmere 21.30. 1. klassingen måtte tidlig opp i dag, men yngstemann har fått lov til å sove lenge.... Han er i ferd med å våkne nå og skal få lov til å være hjemme med meg i dag. Så da blir det vel ikke malt så mye i formiddag.... Ser frem til å kose meg med ham... Så får vi se om vi får gjort noe fornuftig også... nok å ta seg til med! Ha en strålende dag!

Olimpia

04.05.2013 kl.00:38

Siv: fint aa hoore at det ikke er bare oss som har det paa den maaten..:) Vet ikke om jeg rekker aa faa postet ut her paa bloggen i helgen,har bare ikke tid til noe som helst om dagen fooler jeg,Jeg og mannen snakket om det i kveld, at de to siste ukene har vaert kaos. Naa har vi ingaatt en avtale om at han tapetserer rommet til Jesssica saa skal jeg male den selv, saa blir vi forhaapentlig vis ferdig i loopet av neste uke...KANSKJE..:D

Siv-Inger

04.05.2013 kl.01:53

Føler med deg!!! Jeg har malt ferdig vinduene på kjøkkenet i kveld, og manne n min tok siste veggen på stua. Vinduet på kontoret tok jeg tidligere i kveld.... Fikk melding om at hun som skal ha det gamle vitrineskapet kommer i morgen. Vi har enda ikke bygd bokhyllen vi skal flytte tingene over i! Så det blir vel å stå opp i otta tenker jeg! Heldigvis vil ting roe seg mot midten av neste uke! Ja, ja, vi får trøste oss med at dette kun er for en periode! Men du så godt det skal bli når vi er ferdige... Ikke sant!!!?!!

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

29, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på snart 30 år:) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits