VIMPEL...

Soffet jeg kjøpte inn på panduro i går var til en vimpel til rommet til Jonathan.

Trekantene er ferdig sydd, men det ser ikke ut til at jeg blir ferdig med vimpelen i dag,

da jeg selvfølgerig glemte å kjøpe inn bånd..(typisk meg)

Men så langt er jeg kommet i hvertfall:

 

...

 

6 kommentarer

Så fine vimpler ! Jeg har også laget vimpelrekke av pandurostoff til lillepia's rom. Enkelt og dekorativt :)

Lars-Andreas og mamma

21.04.2013 kl.20:28

Lyst å vise hvordan du gjør det?

Olimpia

21.04.2013 kl.20:32

Lars: det kan jeg sikkert, veldig enkelt, skal se om jeg kanskje får laget et innlegg om det.. Må først få kjøpt inn bånd..Takk for tipset med det samme:)

Siv-Inger

21.04.2013 kl.22:36

Så fine, og så vint sydd! Jeg ble inspirert... Yngstemann hos oss ønsker seg vimpler... men jeg vet ikke om jeg klarer å få tid til det før han føler seg for stor til det... Har litt for mange prosjekter osm er påbegynt eller ventende nå...

Olimpia

21.04.2013 kl.22:52

Siv: Har ei datter paa 8 aar som lurte paa om jeg kunne sy vimpel til henne og, men jeg fooler det blir for barnslig for henne. Sa at jeg skal sy det hvis vi finner noe Justin Bieber stoff:)

Siv-Inger

22.04.2013 kl.13:19

:-) småtassen vår er bare 5, så det kan jo hende jeg rekker det... men er usikker på hvor lenge gutter synes det er ok. Kan tenke jeg at jenter kan like det litt lengre. Bieber vimpler er ingen dum ide!

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

29, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på snart 30 år:) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits