TOTAL FIASKO..

Den STORE garasje salgsdagen i dag var total fiasko!

Været var elendig! Skyer, regn og vind..

Da garasjen ikke er ferdig bygd, tenkte vi først å sette opp paviljongen eller vi gjorde det..

men da den var ferdig montert kom vi på at vi hadde kastet taket til den, så da var det å demontere den igjen..hehe..(handle først - tenke etterpå):))

Redningen ble vinterhagen..

Fra klokken 10.00-13.00 kom det vel hele fem "kunder" og Jessica tjente "hele" 500kr, men det var jo noe for henne, så hun ble i hvertfall fornøyd.

Jeg fikk i hvertfall raket hele plenen, så får vi håpe sola kommer frem om ikke så lenge, så blir det grønt og pent til 17.mai:)

Klokken 13 var vi så kalde at vi bestemte oss for å stenge hele garasje salget vårt og dro å besøkte noen venner.

På veien dit stoppet vi innom et annet garasjesalg hvor jeg fant en tegning av noen hester tegnet med blyant.

Jeg har en fra før, som jeg kjøpte på et marked en gang, tegningen er fra slutten 40-tallet og har gulna en del og jeg har lett etter en til..

Den jeg fant i dag er ganske ny, men den får henge der så lege..

Eller har dere kanskje noen ideer om hvordan man kan elde en tegnign? ?? Slik at den blir så gul som den andre... 

OLIMPIA

 

Én kommentar

Siv-Inger

15.04.2013 kl.12:29

Jeg vet ikke om jeg hadde turt å gulne orginalen, men det går jo an å kjøpe tegne papir som er litt gulere i fagen, og kopiere over. Ellers er det vist mulig å tørke over arket med en fille fuktet med ren sitron saft, og deretter stryke arket med strykejernet. Jeg vilel uansett ikek gjort det med orginalen iallefall ikek uten å ha testet ut teknikken først. Kjedelig om en drar utover blyantstrekene eller på andre måter øndelegger tegnigen.

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

29, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på snart 30 år:) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits