MIN NYE INNGANGSDØR...

..to be!

Vi har en veldig kjedelig inngangsdør, det er ikke lett å se et det faktisk er en inngangsdør da huset er rød/brunt og døra er lyse brun og helt enkel.

Tidligere eiere var veldig minimalistiske og det er detstikk motsatte av oss.

Så den har vi bestemt oss for å bytte og jeg har endelig funnet en jeg har lyst på,bare med et annet håndtak. 

Til i morgen!

 

 

3 kommentarer

Siv-Inger

18.03.2013 kl.12:56

Den der likte jeg også!!!! Kjempe fin! Har vært på leting etter ny dør en stund jeg også! Hvem er det som leverer den døren? Har du funnet en annen dørvrider også? Jeg ville nok valgt en svart vrider, gjerne smijernsaktig!

Olimpia

18.03.2013 kl.17:07

Siv: har ikke funnet meg en enda, men tenkte på det samme som deg:) Døren må importeres fra Polen nok, fant en nettside der..http://www.royal-house.pl
Har ikke sett slike dører i Norge, de koster rundt 10.000 kr, kan ikke tenke meg at jeg ville ha fått tak i en slik dør i Norge til den prisen..og så får man noe ikke alle andre har:)

Siv-Inger

18.03.2013 kl.18:47

Når den koster 10 000 i utgangspunktet blir det veldig dyrt når en også må importere! :-(

Skriv en ny kommentar

Olimpia

Olimpia

29, Fredrikstad

Jeg er en jente eller kanskje dame på snart 30 år:) Elsker alt som har med hjem og interiør å gjøre og spesielt er jeg inspirert at den amerikanske og engelske stilen, som jeg liker å kalle Amerikanish! Det kan være så mye, men her inne vil dere se min måte å oppfatte AMERICANISH på. Jeg bor med min mann og 2 barn i Fredrikstad hor vi har kjøpt oss et hus som vi skal prøve å forvandle til den type hjem som dere ser i headern...eller i hvert fall noe i den duren og her kan dere følle oss hele veien...steg for steg:)

Kategorier

Arkiv

hits